Airsoft Team Nemesis

ASK OPOSUM


Ažuriraj informacije
Ukratko: ASK " OPOSUM " osnovan je službeno 06.08.2006 no sami neslužbeni početak je bio 20.05.2006 i primarno se bavi MIL-SIMom. Klub se trenutno još popunjava i trenutno broji 18 stalnih članova koji čine TIM A, TIM B (borbeni timovi)i Tim C (tim za novake) i redovito sudjeluju na domaćim i stranim Airsoft susretima. Također ASK OPOSUM je punopravni član je Hrvatskog Airsoft Saveza - HASS-a.
Kao klub specijalizirani smo za M.O.U.T/C.Q.B MIL-SIM scenarije.
Oprema i replike naoružanja: Standardna odora je OPOPAT/CROPAT Digital Woodland u kombinaciji sa zelenom beretkom, US Woodland RAID u kombinaciji sa US Woodland šeširom ili borbenom kacigom (TC-2000/2001/2002, IBH, PASGT i sl.), zeleni (OD), smeđi (CB) ili US Woodland borbeni taktički prsluci raznih modela i proizvođača, US Woodland Dubon jakne Woodland, ECWS GORE-TEX US Woodland, KROKO Int. GORE-TEX i M65, te borbeni ranci u zelenoj (OD), smeđoj (CB) ili US Woodland maskirnom uzorku.
Od replika pušaka koristimo M4 i njezine inačice u raznim namjenskim verzijama (CA, TM, ICS, VFC, G&P, JG...). Kao oružja za vatrenu potporu koristimo M249 Para Custom i M240B (A&K i ECHO-1), te kao specijalna oružja snajpere DBoys Mk.12 SPR Custom i CA M15A2 DMR Custom.
Klub trenutno raspolaže sa jednim stalnim terenom SRC Kukavica (bivša vojarna MORH-a Kukavica) nedaleko od Bjelovara (Veliki Grđevac), Bjelovarsko-bilogorska županija. Teren rasolaže sa šumovitim terenom (hrast, bukva) za šumske scenarije, te napuštenu ciglanu za urbane (M.O.U.T/C.Q.B) scenarije. Također tu su i popratni objekti za spavanje, sala za domjenke i sportski teren (nogometno i rukometno igralište), parkirni prostor, prostor za kampiranje i roštiljanje, te slični sadržaji.


Karta Aktivnosti


Uskoro nas možete sresti na


Naši članovi prisustvovali su


Airsofteri kluba ASK OPOSUM


Info

Grb ASK OPOSUM

Brzi pregled klubovaAirsoft pojmovnik


Objašnjenje riječi, kratica i čestih pojmova korištenih u airsoftu.