Airsoft Team Nemesis

Osnovne informacije


  • Naziv: Apokalipsa: Op. Last Battlefield
  • Organizator:: AU Plavo Svjetlo
  • Br. Klubova: 0
  • Kotizacija: HTS HRK
  • Županija: Vukovarsko-Srijemska
  • GPS koordinate: Lat: 44.950001 | Lng: 18.969999
  • Trajanje susreta: 10
  • Vrijeme početka susreta: 16.12.2012. 07:00:00
  • Vrijeme završetka susreta: 16.12.2012. 07:00:00
Ažuriraj informacije

Apokalipsa: Op. Last BattlefieldHumanitarni Trening Susret - Udruga osoba s invaliditetom \"ZVJEZDICE\" Gunja

Susret je otvorenog tipa.
Na izletištu ZVJEZDANGRAD!
Kotizacija: koliko tko može dati!
Poslije susreta klopa: prasetina
PIVO: cijena prava sitnica 5 KN

---

12.12.12 iznad sjedišta UN-a slijeće NLO iz kojeg izlaze \"LJUDI\". Objašnjavaju da se zovu Kurganci te traže sastanak s Vijećem Sigurnosti UN-a na kojem će iznijeti razloge svog dolaska kod Sapiensa. UN saziva hitan sastanak na koji su pozvani svi državnici Svjeta. Na sastanku Kurganci iznose činjenice da su oni stvorili život na planeti Zemlji te da su stvorili 2 rase ljudi: Neandertalce i Sapiense. Prvi su bili neuspjeli eksperiment na sliku Kurganaca te su služili kao radna snaga, a drugi potpuno identični Kurgancima, su stvoreni kao vojska, koju su slali gdje god je trebalo.

..dolazak pred UN.........

Po svršetku zadnje velike kampanje, stvorili su novu rasu Borg, koja je zamjenila Sapiense. Neandertalci im nisu više bili potrebni te su postepeno nestali s lica Zemlje. Sapiensa je bilo mnogo, a kako za iste nije bilo mjesta da ih povedu sa sobom, odlučili su ih ostavit na Zemlji, uz napomenu da će se jednom vratiti po svoju vojsku, ako im zatreba. Da vojska Sapiensa ne zaboravi zbog čega je stvorena, ostavili su nekoliko tajnih društava, Iluminati i Masoni da provode njihov plan, stvaraju sukobe među Sapiensima i tako ih pripremaju za njihovu svrhu, služenje Kurgancima u ratovima.

ILUMINATI MASONI

Na sastanak UN-a stigla su tajna društva Iluminati i Masoni, koja se konačno otkrivaju javnosti te su odmah krenuli s provođenjem Kurganskih želja, mobilizacijom njihove vojske. Kurganci objašnjavaju da su sada u ratu s rasom Borg, koja se okrenula protiv njih i traže da Sapiensi, sada Zemljani, pomognu u borbi protiv Borga. Trenutno na raspolaganju imaju vojsku robota terminatora, kojih je nedovoljno i nemaju dovoljne resurse za nove robote. Kurganci traže milijardu vojnika i Un-u daju rok od dva dana da se usuglase koga će poslati, u protivnom će na silu uzeti potrebno.

BORG TERMINATORI Na sastanak u tajnosti stiže i društvo Plavo Svjetlo koje pokušava spriječiti Kurgance s Iluminatima i Masonima u njihovom naumu. Plavo Svjetlo su osnovali sami Sapisensi, kao odgovor na Iluminate i Masone, s ciljem da Sapiensi više nikad ne budu nikome sluge u njihovim ratovima.

PLAVO SVJETLO

Nakon uspješnog napada na brod Kurganaca, stvara se sukob Plavog Svjetla s Iluminatima i Masonima. Kurganci u borbu uključuju svoje robote Terminatore. I dok su svjetski čelnici neodlučni koju stranu izabrati, zbog velikog utjecaja Iluminata i Masona u pojedinim državama, sukob se brzo širi.

Dolazi do otvorene borbe na cijeloj planeti, što pokušava iskoristiti Borg i želi prenijeti borbu sa svog terena te se uključuju u sukob na Zemlji. Borg je spriječio Kurgance u dovlačenje novih snaga na planetu Zemlju te su ih prislili na borbu na kopnu. Svjetski čelnici se dijele i jedni pristaju služiti Kurgancima, dok se drugi priključuju Plavom Svjetlu u borbi za slobodu.

Panonska ravnica je zadnje bojno polje............

Scenarij i pravila trening-susreta postavimo naknadno!


Prijavljeni klubovi


Redni broj Klubovi koji su prisustvovali susretu Apokalipsa: Op. Last Battlefield (ažuriraj podatke)

Galerija fotki


Nemamo fotki sa ovog susreta :-(
Infidels!!!!!

Brzi pregled susreta


Brzi pregled klubovaAirsoft pojmovnik


Objašnjenje riječi, kratica i čestih pojmova korištenih u airsoftu.